Я крокую життям!!!

Я крокую життям
І про все памятаю
Я крокую життям
І про тебе подбаю
Ніжний дотик руки
Я тебе обіймаю
Тепле, добре, слівце
І тебе я кохаю!
Ти приходиш у сні
Я з тобою літаю
Кожен раз. Кожну ніч
Лиш тебе обіймаю
Я крокую життям
Твою долю я знаю
Та нікого в житті
Краще тебе немає!

Я крокую життям!!!

 15.05.22р


Рецензии