Песня... Вясновая маладосць. Весенняя молодость

1
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Вясновая маладосць. (Песня)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Пачатак: 07 студзеня 1983 гады.                Час: 01 час.11 хвілін.

Дзе ж тая сцяжынка з вясновай праталінкай,
Сонейка ў небе смяецца ў блакітным.
Бусел на даху гняздо з каханай уе вясной –
Ізноў зазірнула вясновая маладосць.

Дзяўчынка ў белай іскрыстай сукенцы
Выйшла ў дворык гаспадаркі сваёй.
З першай марай і з першым каханнем,
З вясновай маладосцю сустрэцца, сустрэцца...

Дзе ж ты мой хлопец, любы, каханы?
Я зачакалася цябе, сябар мой.
Ты, неразлучны, забыўся, напэўна,
Але маладосць вясновая нагадае табе.

Вось дачакалася каханага, мілага,
Табе ён прынёс песні, вершы.
І разам вы прысядзеце на лавачцы пад акенцам,
У садзе квітнеючай, з птушынымі напевамі.

Першыя пацалункі слізгануць па вуснах,
Яны падораць цудоўнае адчуванне
Дзяўчынцы – прыгажуні і хлопцу міламу
У першы вясновы месяц цёплы,
З вясновай маладосцю зямной.


1
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Весенняя молодость. (Песня)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Начало: 07 января 1983 года.                Время: 01 час.11 минут.

Где ж та тропинка с весенней проталинкой,
Солнышко в небе смеётся в голубом.
Аист на крыше гнездо с любимой вьёт по весне –
Вновь заглянула весенняя молодость.

Девочка в белом искристом платье
Вышла во дворик хозяйства своего.
С первой мечтою и с первой любовью,
С весенней молодостью встретиться, встретиться…

Где ж ты мой парень, милый, любимый?
Я заждалась тебя, друг мой.
Ты, неразлучный, забылся, наверное,
Но молодость весенняя напомнит тебе.

Вот дождалась любимого, милого,
Тебе он принёс песни, стихи.
И вместе вы присядете на лавочке под окошком,
В саду цветущем, с птичьими напевами.

Первые поцелуи скользнут по губам,
Они подарят прекрасное ощущение
Девочке – красавице и парню милому
В первый весенний месяц теплый,
С весенней молодостью земной.


Рецензии