Хай час пробудження росте дарунком

Добраніч, моя люба, ох, добраніч,
Кохана - стережися  чорних снів,
Я підстелю веселощів обабіч
І ніжність солоденьких свіжих слів.
Ти лялею у коконі прокинься,
Володаркою тіла і душі -
Тримайся за повітря і за бильця
Любовного тремтіння і дощів.
Хай час пробудження росте дарунком
Нового дня, нових зізнань тобі.
І сонце стане радісно і струнко
У галасливій вранішній гульбі.
Михайло Гуміров   15.05.2022


Рецензии