Нiчка темна покрива ясний свiт

Нічка темна покриває ясний світ.
Милий мій, тебе кохаю стільки літ.
Тільки зірочки шепочуть
про твої блакитні очі,
що змогли заполонить…
Моє серденько віддала тобі враз
і шукала я очима кожний час.
Щоб вручити своє серце.
Щоб віддати свою душу
і сказати пару фраз.
Скоро я потону у печалі своїй
від отого кохання до тебе, Олексій.
Ти врятуй мене скоріше,
бо без тебе світ-зима.
Пригорни мене ніжніше
Прожени всі холода.
У нічному небі світиться місяць люстерце.
Я несу тобі весну у палаючому серці.
Адже я тебе кохаю.
Ти про гордощі забудь.
Десять років я жадаю
лиш з тобою, милий, буть.


Рецензии