SAVE Mariupol - SAVE AZOV

Подяка за те, що ми живі,
Що в нас струменіє ще кров,
Що має надію Вкраїна -
Ми разом з тобою, Азов.

Ми кволі іще і підбиті,
Хоч квапимся і стрімголов -
Та ми ще в дорозі в ці миті -
Ми в думках з тобою, Азов.

Спасибі за нашу Свободу.
(Не треба багато промов).
Ви - мужності приклад народа.
Ми - в болі з тобою, Азов.

І хай наша туга і шана
До вас долітають ізнов.
Не знаю - чим згояться рани -
Ми подумки поруч, Азов.

Зненацька сусід цей підступний
Напав без усіх передмов -
В агонії нищить загубній -
А ви стоїте все, Азов.

Нажаль, крадіїв ми не встигли
На сонце всіх витягти з змов.
Та ми в боротьбі. Наші сили
Хай будуть з тобою, Азов.
 
Пульсують хвилини у скронях,
Шукають всі чуда ковток,
А ви - дочекайтесь долоней,
Хай доля охрестить цей крок -
Вкраїна з тобою, Азов.

7-10.05.2022 Харків

Підпишіть, будь ласка, петицію на захист захистників Маріуполя:


Рецензии