Shelter Убежище

Shelter

A safe haven
hidden in the darkness,
hidden on the edge
of the island.
Moonlight play
hide and seek
Down in tiny town,
Dream in dream.
Silence changes to sing...

An uppercut of apologies,
Left only in my main dreams.
I would pay double the price,
If I could roll twice the dice.

Waiting on the shore of the south coast
for tender embraces from past ghosts.
Then we didn't appreciate
the logic of the heart at our age

Apricots fall from the trees,
Sweet kisses on pink knees.
Wind of memories became a storm
So I shut myself up in tree home.

You are my home,
you are my shelter.


Убежище

Тихая гавань
Скрыта в ночи,
Спрятана на краю
острова.
Лунный свет
Играет в прятки
Внизу крошечного
города.
Сон во сне,
Ты позови...

Извинения сбивающие с ног,
Остались только в моих снах.
Я бы заплатил двойную цену,
Если бы мог повторно бросить кости.

Ожидание на берегу южного побережья
нежных объятий от призраков прошлого.
Тогда мы не ценили
логику сердца в нашем возрасте

Абрикосы падают с деревьев,
Сладкие поцелуи на розовых коленях.
Ветер воспоминаний превратился в бурю,
Поэтому я заперся в домике на дереве.

Ты мой дом,
Ты мое убежище.


Рецензии