Долонi

Дай долоню в сонце
Подивлюся де разом ми
Цілувалися вдосталь
і гуляли через дощі
якщо там дороги
Може нам дали одну
Щоб славити Бога
Та й за любов свою

Просвистіли кулі
розірвали небо
Чиїсь фрази дуры
мені тебе треба


Хмари в небі плачуть
Та за що знову болить?
думали удача
тягнулися як магніт
Але розбиті чашки
Не на щастя, на ножі
Я з тобою буду
Якщо любиш, то скажи

Так летіли кулі
розривали ночі
Співали казки люди
Підростала доча

Розсипали бісер в небі
збираючи мрії в жменi
На гойдалках у емоцій
назад робили ці кроцi

відповіді дай мені, да
Один у одного стерли ім'я
І паролі забували
Ніби тих долонь не знали

Горе горюшко моє
зберігу тепло твоє
Я плекаю свою пам'ять
Руки волосся де гладять

І біля краю неба
Ми зробимо крок назад
лалала
Народжуючись спільно


10.05.2022


Рецензии