Перфорацио

  As AA.Блоk
sad in very sorrow ,

 He said :  " Летун отпущенъ на свободу "

" Ъ Ъ
the Дабл ЯтЪ  " !-!

 Война грозит с
прогрессом , 0ctober
 месяц - разчудесный !  -  He continued    :

  When you got full
unwilling make anything to do
 except yrs  Zлоба  ?

 by drinks hot ,  naturalmente
-  Так , kонешдно !  Раз кашу заварил
 там - кто-то 3-тий ?
Лишний

 ~ I got a call in over middle
 on slow road towards the town .. .
- Yea , it's all right ,  a bit
  terrifying ~  Thunder-Storm !
  It turns me apart !!-?
- I hope it helps ~
- Da , c kem ni byvajet Ъ !


Рецензии