Когда закончится война...

Коли закінчиться війна,
здіймемся в небо голубами,
своїми гострими дзьобами
ми розірвемо небо на
дві величезні білі хмари,
які навіки розведуть
вітри тривожні.
І Стожари
над ними з горя заревуть.

10.05.22.


Рецензии