Гоп-стоп!

Гоп-стоп, дурмеляки!
Гоп-стоп, дурмеляки!
Розкричались з переляку.
Розкричались з переляку.
Розкричались з переляку.
Комуняків на  гиляку!

А були колись радянські.
А були колись радянські.
А були колись радянські...
Батоги забули панськи?

Не сподобалось життя,
Що ми разом будували,
Захотілось на халяву,
Щоб вам гроші дарували.
І, намилив свою ж...,
У Європу почесали...
Ну, і що,наїлися?
І самИ побачили,
Як вас там любили
І що для них
Ви значили.

Що вам дала незалежність?
Що свобода вам дала?
Із гармат стріляти в брата?
Порозбити градом хати?
Де був батько, була мати,
Діти де були малі,
Кров рікою на землі,
Як Дніпро широкий вранці,
Ось вам газ і ось вам сланці.

А була колись держава,
Уряд був і було сало,
І горілка, хліб і сіль,
І було усім майна,
А тепер прийшла війна.

Гірше не було бідлама,
Став Хрещатик брудна яма,
Гетьман ваш-Барак Обама,
Щастя шлях тепер Бродвей
І солоденький Амвей.

Гинуть хлопці,
Мати плачуть,
Україна уся скаче,
Скачуть мелники у млина,
Скачуть козлики у тина,
Скачуть старі дідусі,
Скачуть, скачуть, скачуть усі!
Скаче у горна коваль,
Хто не скаче, той москаль!

Президент лише не скаче,
Бо тюрма по ньому плаче.
Він Америки агент,
За зелені гарни гроші
Сему дуже він хорошій,
Порошенкін шоколад то тепер
ракетний град.
А шустрі дільці за морем
Вам приносять смерть і горе
Їм війна,що божій рай,
Тільки зброю продавай!

Земляки мої хороші,
Де тепер вам брати гроші?
З кого газ тепер качати
І як діток годувати?
Москалі тепер не треба,
Ось дурите тільки себе
І тепер, тепер міркуйте,
Як впіймати на гачок
І навчити чорну мавпу
Танцювати гопачок?

Тільки Сем не дурмеляка,
У ваш тенет не піде
І Гоп-стоп тут не пройде.
Мусите допомогати
Йому далі СРСР
Знищати...
Тихо дивиться громада,
Ненька на порозі ада...
Ось і Стоп Вам, дураки!
Ось і Гоп Вам, земляки!

          29.07 2014
            
                Тітово
           Смоленска обл.


Рецензии