П сня Гоп со смиком

Хлопцї, я з Київа прибув!
Страшну новину я раздобув,
Рідний мій братан Валера
Ходить з прапором Бандери
І тепер для нього ворог я.

Гоп со смиком дуже стара пісня
І відома, як в садочку вишня...
Ба... злочинці із гармати
Знищили селянських хати,
Гоп со смиком це тепер не я.

Маты моя вбита біля тину,
Не впізнати рідну Україну,
З глузду з'їхала громада,
Луплять по братам із Града,
Гоп со смиком це тепер не я.

Рідний мій зруйнований Донбас,
Що ж це навалилось на нас?
Шахта батькина розбита,
Бешкетуються бандити,
Гоп со смиком це тепер не я.

Хлопці з Донбасу я прибув,
Трошки з шахтарями там гульнув,
Пам'янули батьку з маткой
Над зруйнованою хаткой
І до москаляків завернув.

Там брати зустріли мене з миром,
Дали грошей і горілки з сиром,
В мене є тепер робота
І я зовсім не голота,
Гоп со смиком це тепер не я.

Хлопці, з Донбасу я прибув,
Там стареньку пісню знов почув:
"Як по небу ходять хмари,
А в кущах гуляють пари,
Гоп со смиком ето буду я!..."

           1.09.2015 г.

              д.Титово
            Смоленская обл.


Рецензии