***

У космосі немає нічого, крім вищого,
свідомого, нескінченного та щасливого життя.
Решта, по малості, непомітно.
Скрізь існують планети
і скрізь вони готові до сприйняття життя

Загальний вигляд Всесвіту завжди однаковий.
Якщо одні сонця згасають, інші загоряються;
якщо одні планети руйнуються, інші утворюються;
якщо одні розумні істоти вмирають, інші відроджуються.


Рецензии