***

А я просто тебе обійму,
Притулюсь і від щастя заплачу.
Я о зустрічі нашій молю.
І за все Тобі,Боже,віддячу.
Кожна мить зараз,як цілий рік-
Нескінченно хвилини кружляють.
Дай дожити складніший свій вік
І рідних своїх всіх обійняти.


Рецензии