Сезнен, белэн кун, елле...

Чит кешедэн туганнарга
Эверелде кодалар.
Бер гаилэ кебек яшибез:
Якынайтты балалар.

Эш-эшлэсэк, бэйрэм итсэк -
Барысы да бергэ-бергэ...
Тиздэн оныклар бэхетен
Язсын инде курергэ.

Балалар шатлыгы бердэм
Шатлыкка эверелде,
Алар бэхете белэн бэйле
Тормышыбыз хэзерге.

Ямьгэ тутырасыз безнен,
Булмышны хэм гомерне,
Рэхмэт сезгэ, кодаларым,
Сезнен, белэн кун,елле!

1 май, 2022 ел.


Рецензии