***

Я дякую!!!
За те,що всі живі!!!
За те,що є надія і є мрія!!!
Я дочекаюсь дня-де ні війні!!!
Я обійму усіх-ми Божа сила!!!
І хай цвіте від щастя цілий світ,
Щебечуть птахи,розкриваючи крила.
Любов'ю ми проклали міцний міст!!!
В нас віра,любов,щирість-це є сила!!!
І кожен день в нас віра розквітає!
І кожен день любов в нас оживає!
І кожен день співають нам птахи,
Несуть на крилах Мир на вишині!


Рецензии