Алай буюруб къойсам бу дунияны

Алай буюруб  къойсам  бу дунияны
Кетиб омюр тынчлы чюшле кёрге 
Ачытмагъыз джылаб джюрекъбла аны
джулдуз чыракъ заман чукълагады
Джашауну алайды болгъаны
Сырнамагъыз къысыла бир биригизге
Некъди алай деб
Къыйын болмасын  ангылагъыз себеб
Салят бла керти тилекъ тилерге
Тынлыкъ джангы анан излеб
Джер орун джумушакъ
Ханс джуаргъан
Къаты  джаны Иманан
Адам утмазд  джуукь
___


Рецензии