Батьк вщина - Мат р...

Мамо...
Син не повернеться...
Вбитий...
У полоні сталі...
Болем...
Світ палає...
Серце...
Розіп'явши...
На хресті печалі...

   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***

Все життя...
Від першого подиху...
До трьох слів...
- Я піду воювати...
Була поруч...
Мудра...
Любляча мати...
Все життя...
І під сонцем...
І під хмарами...
Була подругою...
Гарною...
Оберігала чарами...

Син - Батьківщина...
Це твоє серце!...
Твоя сила...
Його мати...
З малку вчила...

Прокинувшись...
Вона вже знала...
Що його нема...
Бо Батьківщина у вогні палала...

Герої не лише...
Бо носять на грудях  медалі...
Герої бо Батьківщина - Матір...
Від першого подиху...
Й надалі...
                07.05.2022


Рецензии