Мени сагъышым

Мени сагъышым энди мыдахты
Нетерге бильмейме
Ол адам Иман джолну унутгъанды
Къараб ачыкъ кёреме
.
Айтсанг тынгыламайды
Багъаны буруб эришед
Тюзню джарамайды
Бетин тюрлю этед
.
Тохта пилях мы излеймисе
Отта кюерикти джаны
Харамны несин джаратаса
Хайр джокъду биль аны
.
Сора джукъ джуаб бермейди
Бурулуб кетерге
Айты анан менге
Джол таба атлады
_


Рецензии