Каяття

­­Прямуючи в надійне укриття,
Коли в душі лунає "Ой, у лузі...".
Не вірю я в нещире каяття
Та вибачення всіх колишніх друзів.

Чи їм колись насняться чорні сни
За те, що поховалися, і досі
Не помічали місяців війни,
Та голосу мого не чули зовсім?

З жахливою бідою сам на сам,
У темряві самотньої квартири,
Ти знаєш: " крокодилячим сльозам"
У цей суворий час немає віри...


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.