***

Etiam ab aenterno notion est guod -
Abducted praedam, cui occurit prior.
Sic vos hodie  - ab hard is segregare over.
Etiam nota: - "omens Unum man st nox"
Venisti  - Artium liberalium Magistr (A.L.M.),
Fuit ante - INRI (Iessus Nazarenus Rex  Iudaeorum).
Nomen est omen. Imago  animi vultus est.
Tibi hodie - Igne Natura Renovatur Integra
Unum, de guo nihil dici potest.
Satyat nasti paro Harman.
Est Argumentum legis,
For, - in bono veritas.
Et ostendit, - Imperare Simi maximum imperium est.
Populus indignus guy inter mala verba et accipiat
Lux ex tenebris, for - Malum se ipsum devorat.
Аb imo pectore dixit: - "omissa spe gui huc intrasti.
Qui ventum  seminat mala, me get mala. 
Qui ventum seminat, turbinem metet. "
Verba volant, scripta manet.
Quae in vita est - Vanitas vanitatum st omnia Vanitas.
Defectum scientiae est signum pecora.
Et cognoscetis Veritatem, et Veritas liberabit vos
Virtue pertinet ad unum  gui novit.
SANTUM REGNUM, est Deus in nobis.
Ad cogitantum et agendum homo natus est.
Ad bene vivendum breve tempus satis est.
Fiat Lux! Non verbis,  sed actis!  Fiat Lux!
Circutum, dominus et vivat tibi, vivat aeternum,VELIAL!




Посвящается A.L.M.

Еще с незапяметных времен известно, что -
Кто первым был - пришел, Тот и добычу уносит.
Так и Ты сегодня -  отделяеш овнов от козлов.
Еще известно - всех ожидает ночь одна.
Пришел Ты  - Магистр свободного Искусства (A.L.M.)
Был прежде - Иисус из Назарета, Иудейский Царь.
Имя есть знак. Лицо - зеркало души.
Тобой сегодня - Огнем обновляется первозданная Природа.
Ты Тот, о котором ничего не может быть сказано.
И, нет религии выше Истины. Это - Основание Закона.
Ибо, Истина в Добре.
Ты показал, -  власть над собой - высшая власть.
Людям позорно жить среди сквернословия и пусть же
Примут Свет из Тьмы, ибо зло пожирает само себя.
Из глубины души сказал Ты: - "оставить надежду, всяк сюда входящий.
Сеющий зло, зло пожнет. Кто сеет ветер, бурю пожнет"
Cлова улетят, написанное остается.
Все в жизни есть - суета сует и все - суета.
Отсутствие знания признак скота.
И познайте Истину и Истина сделает вас свободными.
Власть принадлежит тому кто знает - Святое Царство,
Бог в нас. Для мысли и деяния рожден человек.
Чтобы  честно прожить, довольно и малого времени.
Да будет Свет! Не на словах, а на деле! Да будет Свет!
О, Мастер, а Тебе - VIVAT, VIVAT навечно, ВЕЛИАЛ!


Рецензии