Горить лампадка

Горить лампадка, плачуть стіни.
Всі сплять... мені не спиться.
В моїй душі тепер руїни...
В обличчя смерть сміється.
Ятрила пам'ять мою душу...
Судилося страждати.
Та попри все - я жити мушу,
Бо я солдатська мати.
Граніт сльозою окропити.
Та на твоїй могилі
Як мантру буду в небо вити...
Що обіцянка в силі!
За твою, сину, кров пролиту,
Ніколи не пробачу!
Я обіцяю: буду мстити!!!
Пробач, синочку, плачу...
Горить лампадка... Я молюся
За тебе щосекунди.
Тобою, сину мій, горджуся!
А біль стискає груди.


Рецензии