Життя Смерть

Зустрілися Життя і Смерть.
Почали список свій складати.
Життя прохало: Попередь,
Кого ти маєш забирати.
Одну пораду тобі дам:
Бери до себе безнадійних.
Синів не відбирай у мам -
Бо їх сини в цей час на війнах.
Дітей маленьких не чіпай -
Бо то святе, то є майбутнє.
Ти чуєш Смерте, зачекай!
Невже в тобі добро відсутнє?!
І посміхнулась гірко Смерть:
Життя неначе бистра річка,
Закрутить наче круговерть,
У кожного є своя свічка.
Послухай Смерте, зачекай!
Нас за синів батьки прохали...
Я, воїнам дарую рай,
За те що землю захищали.
Я Смерть - розбила сотні мрій,
Та то не я їх вибираю.
Одне лиш тільки зрозумій -
То Бог найкращих забирає.


Рецензии