***

Мій рідний край,моя рідна земле!!!
Ми зможемо убивць перемогти!!!
І зможемо відстояти,Земле!!!
І відродити!!!
Ти сльози наші в Мир перетвори!!!
Кожен шматочок серцем збережемо!!!
Не віддамо ворожим злим рукам!!!
Ми кулі ворога у пекло развернемо-
Нехай вони повернуться назад!!!
Я,Ні війні,гучливо закричу!!!!!!
Щоб прогреміло гучно до хмар вогняних!!!
Всевишній Боже,я Тебе благаю,
Ти збережи всіх нас,життям наповнених!!!


Рецензии