Квiтень

Квітень буяє.
Сонце цілує траву.
Вруняться бруньки.

*****
Брижі блакиті.
Китиці сяйва. Свято.
Освячення днів.

*****
Днів знівечених,
Вечорів, рівчаками
Чекань, катувань
Увічнених, ночами
Молінь закарбованих.

*****
За надгробками -
Брили світла. Світе!
Не заплющуйся!..


Рецензии