Прочитають

За  те, що  ночі - не  одну,
Я серцем  був, безодні  з  краю,
Дві  сотні  віршів  про  війну,
Колись  нащадки  прочитають.

Про  все, що  чув  і  бачив  я,
Очима  свідків,  що  відверті ...
Ця  книжка  буде - про  життя,
Яке  завжди  сильніше  смерті.

21.12.2018.  рік.
Харків - Журавлівка


Рецензии