Несподiванка

Щось несерйозне - світ пробачив
мені невиправданий сум
і я, засліплений, побачив,
як з горем виплавлених дум

весна для обраних складає
новин отруєних кросворд,
де пекло завжди поруч з раєм
і жде за янголами чорт…


Рецензии