Доверие

                Болгарский
                Люди и Я


                Д О В Е Р И Е

                Розата
                на моето сърце...
                Тя цъфти
                през всичките
                сезони.
                Давам я
                във вашите ръце -
                за света красив
                да ви напомня.

                Ана  Величкова


Рецензии