Згадай

Згадай вітрила кораблів
Та шепіт сонячних морів,
Твої скуйовджені слова,
В яких містерія жива.

Згадай - мости, що незліченні,
Симфонію крил весняних,
І павутиння незріченне,
Що тихо падає зі стріх.

Якщо кохання - це мінливість,
Чому в акваріумі серця
Тримаю ці кремезні зливи
І так воно нерівно б'ється?

Моїх чуттів свята омана,
Ретріт бентежних снів та графік,
Тобі співаю знов осанну
Серед наївних епітафій.

В музеї, серед какафоній
Та історичної бравади,
Таємно стиснемо долоні
У черзі, біля рафінаду.

Згадай мої численні сни,
Де так наївно до весни
Тягну я руки, де фінал?
Він там, де долі арсенал.


Рецензии
Наивно все,
Весна - весной,
"Тяну я руки,
Где финал!?"

Сергей Цура   06.05.2022 23:36     Заявить о нарушении