Мряка

За темрявою - мряка,
За мрякою - генеза
Та сотні тисяч фактів
Пекельної імпрези.

За темрявою - доля,
Роз'ятрений чийсь погляд,
Поглиблення неволі,
Журба, що безстороння.

З усіх боків так стрімко
Злітають небосхили,
Із кожної сторінки
Летять болючі брили

Невидимих інтенцій,
Небажаних креацій,
А потім, ніби скельця,
Несуть до всіх інстанцій

Слова такі дистантні...
Хіба нема надії?

Серед людей так справно
Розбити можна мрії...


Рецензии