03. 04. 22

Ранку доброго, гарних новин!
Миру і злагоди для усіх родин!
Щоб на столі булО …і в душі теплО!
Щоб усіх і кожного коханнячко знайшло!
~*~ ~*~ ~*~
Хай буде так! …а, так і буде…
Гарні люди є усюди!!!
Є - кохані… є - рідненькі…
Є - бажані… є - далекі…
~*~ ~*~ ~*~
Якось так…


Рецензии