розстрiляна весна

На серці в мене лише рани
Розстріляна моя весна
Я загубила мрії мамо
І наше бажанне життя!

Тримаю доньку на колінах
Немов маленького звірка
А в оченятках страх зневір‘я
Та дикий погляд кошеня!

Як це дитині зрозуміти
Що за вікном іде війна!
Як це мені їй пояснити
Що в неї більш нема батька!

На серці мама рани плачуть
Болить розстріляна душа
Лелеки в небі не літають
Вогонь і жах та небуття!

Колись настане час відплати
Скінчиться біль,прийде весна
Я сподіваюсь дуже мамо
Тиран заплатить всім сповна!
11.09


Рецензии
Ужасно. Я сердцем с Вами.
Самые пронзительные строки:
"Як це мені їй пояснити
Що в неї більш нема батька."
До слез.
Ирина.

Ирина Субботина-Дегтярева   03.05.2022 09:12     Заявить о нарушении
Так зараз вся Україна плаче….

Кударенко Елена   03.05.2022 10:36   Заявить о нарушении