я донька матерi!

Пречиста матінко моя
Перед тобою на колінах
Ти життєдайна та свята
А я засмучена дитина

Я донька матері своеї
Розгублена але жива
У тебе захисту шукаю
Бо ти Едина та свята

Я пам’ятаю свої мрії
Вони незмінні та прости
Ростити діточок свою родину
Та рідну хату дітям зберегти

Благаю я свята Марія
Ти відведи від нас війну
Дай захист нашої Країні
Благаю нам допоможі

Свята пречиста моя Ненька
Так потребує на весну
Всі неосяжнії простори
Не дай в образу цьому злу
21.04


Рецензии