не в риму сказанi слова

Не в риму сказані слова
Не в риму
Болить болить моя душа
Тремтить не тихне
Розстріляні мої слова
На полі битви…
Не повернеться більше він
Не повернеться

І ненька плаче у ночі
Ікони плачуть
Летять на небо діточки
Прийміть незрячі
Вже закипіла моя кров
Моя невдача
За що згубили діточок
Лелечек нащіх

За що ви ріжете мене
Мою Родину?
За що тремтить моя душа
В Країні милій?!
На мить всього на мить
Я на колінах
За діточок за рідний край
 Його молила …

Я мати я земля я мир
Мій бумеранг вертае біль
Я не віддам тебе свій дім
Свої простори
Хто замарав свої сліди
Людською кров’ю
Той не відмое ніколи
Мої прокльони!

30.04


Рецензии