болить

Я на кожний замочок
Світлу пам‘ять кладу
За всі сім’Ї загиблих
Свічку пам’ти джгу

В мене рана открита
Я жалоби полна
Моя Ненька побита
Без одного крила

Повертайся синочок
В рідну хату свою
Я молюся невпинно
Та ночами не сплю

Як це сталося з нами
Закіпає душа
Та ми встанем с коліна
І зрадіють серця


Рецензии