дуже боляче

Дуже боляче господи 
Рани в серці болять
І летять мої спогади 
Мов лелеки в той час 
Де на небі хмаринки
Легко крили летять

Де сама я дитинка 
Ніжна мати моя 
Вишиває хустинку
Тихо пісні співа 
Мої очі закриті 
Я ще зовсім мала 

Та летять мої мрії
Мов лелеки у гай 
Де зелені діброви
Рідні любі серця
Там моя мила хата
Батько й рідна сестра…

Дуже боляче господи 
Жити зараз мені
Бо немає хатинки
Рідної серцю душі
Бо війна залишила 
Тільки мрії мені…

Тільки спогади дівчинки
Що жила без біди
Залишились сльозинки
Та жахіття війни…
Я молю тебе Господи 
Рідний край захисти

30.03


Рецензии