Круци, сказала мне Каза,

Сваи педальки дзе падальш

Ах, как же хочеца ля нам
Да полнай кармы спакваля!
И патаму-та дедка Васьк
Пашол-пашол себе гуляць!

И навсегда забил ту твар,
Шо покалечыла пынька :
Узев и 7 аж еблык дав
Да, ой, заместа нимба Жабц!

Кагда палучыца аддаць
Да эта золатка жэ, га?
Варота пали жэ на тапк –
И ни туда и ни сюда.

И лиш пишу той Козке хвайн
Во эту песенку ципа.
А не в вачах ексь одномаш
Та Сёмка Радха, иль Фамар.

...и мы себе ось атыскал
Уж другу ды падругу прам


Рецензии