Впусти мене в свое серце...

Впусти мене
в свое серце,
впусти i бiльше
нiколи не випускай,
адже ми з тобою
разом по однiй дорозi
до смертi будемо йти,
ти так i знай,

Носи мене
в своему серцi,
носи все життя
i я буду поруч завжди,
i ми з тобою
разом переживем
самi лихi часи
самоi страшгоi бiди,

Люби мене в своему серцi,
люби i мою любов
в ньому бережи,
а менi в цьому життi
не треба бiльше нiчого,
якби ти тiльки знала,
як менi не вистачае
серця твого,

Вiзьми мене з собою
в своему серцi, вiзьми
i на руках пiднеси
до самого неба,
i там ми з тобою
разом будем вчитися
вiдрiзняти свiтло
вiд тьми,
а бiльше нiчого
в цьому життi
нам i не треба,

Прости мене за все
а своему серцi, прости,
я бiльше нiколи
тебе не покину
i не образу,
i ми з тобою разом
i на землi, i на небi
будемо вiчно жити -
я i ти,
ну от, напевно, i все,
я бiльше в цiй пiснi
нiчого вам i не скажу...


Рецензии
Дуже добро!!!

Дочь Земли   18.03.2024 15:46     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Людмила! Я очень рад, что стихи показались Вам интересными и впечатлили! Радости в каждом прожитом дне Вам!

Игнат Хвостовский   18.03.2024 21:33   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.