Онучка. Вiрш в рожевих окулярах

                А., В., К.      

Радіє онучка моїм компліментам смішним.
А я вже радію моїй щиросердій онучці.
І з нею ніколи не буде ні сумно, ні скучно.
Із нею живу наяву, і про неї – всі сни.

Радію обновам – завжди досконалим – її.
Радію її черевичкам і сукням рожевим.
Онучка – це світ за мого розуміння межею.
Онучка – це втілені мрії таємні мої.

Отак і живемо із нею: світ, я і вона.
Отак і радіємо разом життю і обновам.
Любов – то є всесвіту вічного вічна основа.
І квітне, зростає онучка, мов вічна весна.

Із нею живу наяву, і про неї – всі сни.
Із нею ніколи не буде ні сумно, ні скучно.
І скільки дано, я радітиму щирій онучці,
що суму не бачить в моїх компліментах смішних.


Рецензии