Бумеранг

Від пекучого моста
Запалали сосни,
Підібгав свого хвоста
Ворог лихоносний.

Розтелився чорний дим
Вже по всій росії -
Явний натяк всім чужим
Про  могуть стихії.

Повернувся бумеранг
У вороже лігво,
У кублі страшних фаланг
Засвітився хтиво*.

Позбавляв людських життів
Злий дволикий янус -
Ось і кара для катів
За грабіжний статус!..




*Хтиво - ненаситно, жадібно, зажерливо.


Рецензии