Руки Сатани

Якби ти знав як тяжко тримати небо,
а його тримати треба,
щоб не впало на Україну милу,
аби воно над нами не горіло.
Якби ти знала яка земля холодна,
коли в окопах і Душа голодна.
Нема звісточки від тебе, бо мовчиш,
ти від бомб за три девять спішиш.
Аби люди не забували про війну,
та думали кого обирали, він ніс звістку сумну,
відкривши двері ворожій силі,
поміж нас  вже тисячі в могилі.
Якби ти знав як жити хочеться в твоїх обіймах,
не вабить Майбах,
а милі ніжні руки, що тримають двері,
в які рвуться сусіди - звірі.
Боже, відкрий для України свій погляд,
почуй крик Душі, вже змінений світогляд,
достатньо війни,
зітри з України руки Сатани.


Рецензии