Пилигрим

Не ведаю я, куды ісці
Не ведаю я, дзе шчасце знайсці
Пілігрым, пакажы мне шлях
Стаміўся я таптацца ў дзвярях
Босымі нагамі пайду па зямле
Зорка да шчасця мяне прывядзе
Пакажы, пілігрым, мне шлях
Быць можа шчасце ў тваіх вачах


Рецензии