Все буде Украiна

Марусь,  ти  чуяла  якийсь  новини?
Бо  наче  з  глузду  я  зiйду.
То  мабуть  брешуть  про  тi  змiни:
Мiнiстром  захисту  шаман  Шойгу.

Це  правда,  Галю,  чуяла.
Цiкаво  як  вiн  став.
Про  це  я  i  не  думала.
Вiн  в  армii  нiколи  не  бував.

Тому,  Маруся,  вони  лютують,
Що  воювати  нiяк  не  можуть.
Вiйною  ядерною  вони  жартують
Даремно  лiзуть  вон  iз  кожи.

Нехай  вiн  з  Путiном  танцюэ
З  шаманскiм  бубном  у  руках.
Арешт  iх  звично  не  мiнуэ
Та  збудеться  загарбникiв  цiх  крах.
             Борзоф  30 Апрель 2022г.


Рецензии