Лебёдка. 2019

Криштально-рожевими хмарами
покрилося вiльне небо.
 
«Лебiдко, Твоя де пара?...»
Всi iй казали: «Так треба!»

.

Та десь, не жалiвши крила,
летiло повсюду пiрря:

Чи я насправдi любила,
чи хтось пiдмiшував зiлля!
 

Мовчу. Забагато правди.
Зав’яли останнi квiти.
 
Не треба бiльше поради.
Я знаю сама, як жити.


Июнь 2019
Москва


Рецензии