Буду поряд

Донечко люба, прошу, не плач,
Тато тебе захистить від війни,
Я не з тобою тепер, ти пробач,
Вбили мене на початку весни.

Тіло моє - подарунок для Бога
Янголом став я у небі над вами,
Але тепер у мене є змога,
Маму й тебе закривати крилами.

Знаєш, коли затихають бої,
На ніч співаю тобі колисанку
Я з вами поряд, любі мої,
І обіймаю вас кожного ранку

Вітром весняним, сонечком теплим,
Цвітом духмяним, ніжним плющем..
Тільки як  стане зовсім нестерпно,
То проливаюсь свіжим дощем .


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.