Вiйна

Любов "братерська"коштує захмарно.
До совісті достукатися марно.
Відчувши крові смак, сп'янівши глумом,
Не переймаються "брати" якимось сумом.
Не мають милосердя до слабкого.
Бажаючи собі життя легкого,
Готові убивати, грабувати,
Аби в своїх очах героєм стати...
Залишивши по собі біль, розруху,
А потім геть біжать, що мають духу.

...Могили свіжі, сльози і прокльони...

Хизуються жінкам по телефону,
Як добре тут наполювали краму,
А ті ідуть в свята, мабуть, до храму,
Щасливі, що приходять бандеролі,

Як відгук смерті, зламаної долі,
Невинних понівичених людей...

Чому ви можете навчить своїх дітей?
Цю вашу "доблесть" вкриє люимй сором,
"Герой", як пес згниє десь під зобором.
Душа така не розшукає раю,
А пекло зачекалось, точно знаю...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.