Музыка стиха

         
   верлибр

Ты рвёшь мою душу
И жаждешь свободы
Я понимаю я отпущу тебя
Лети мой белый Голубь
Только возьми в полёт
Немного моего тепла
И я пожелаю тебе удачи
Пусть весенний цвет
Целует твои дни
Дни рождения песен сердечных
Песен Отчего дома
Дни становления души
Дни Божественного света
Дни торжества любви и мира
Победы над ложью и злом
Жадностью и пороками
Притяжением искушений
Да не встретить тебе лукавого
И тоски бесконечной
В днях осеннего листопада
Уходящего как будто в прошлое
Да победишь ты на пути своём
Лень и беспечность безделья
Плесень пессимизма
Ибо жизнь это цветок счастья
На время спрятанного
От нашего вожделения
Чтобы мы могли оценить
Его величие и истинную цену
Создающую гимн Человеку
Прошедшему все испытания
И оставшемуся верному
Божественному призванию
Вере и Чести
Светлому полёту Совести
Я не идеализирую
И не рисую сказку
Ненаполненной мечты
Ибо ты, Мой Голубок
И моё творение
Достоин святой тропы
Правды
И чистого неба
В ожидании Творца
Да будет так
30.04.2022г.

       Музика вірша
             верлібр

Ти рвеш мою душу
І жадаєш свободи
Я розумію я відпущу тебе
Лети мій білий Голубе
Тільки візьми в політ
Трохи мого тепла
І я побажаю тобі удачі
Нехай весняний цвіт
Цілує твої дні
Дні народження пісень сердечних
Пісень Отчого Дому
Дні становлення душі
Дні Божественного світла
Дні торжества любові і миру
Перемоги над брехнею і злом
Жадібністю і вадами
Тяжінням спокус
Та не зустріти тобі лукавого
І туги нескінченної
У днях осіннього падолисту
Що минає неначе в минуле
Та переможеш ти на шляху своєму
Лінь і безпечність неробства
Цвіль песимізму
Бо життя це квітка щастя
На час захованого
Від нашого жадання
Щоб ми могли оцінити
Його велич і справжню ціну
Що створює гімн Людини
Бо пройшла всі випробування
І залишилася вірна
Божественному покликанню
Вірі і Честі
Світлому польоту Совісті
Я не ідеалізую
І не малюю казку
Ненаповненої мрії
Бо Ти мій Голубок
І моє творіння
Гідний Святої стежки
Правди
І чистого неба
В очікуванні Творця
Хай буде так
30.04.2022 р.


Рецензии