життя гублю

Мое серденько  кладова
 де зберiгаю я любовь

Уже чаша неодна доверху повна
А Я влюбляюсь знову й знов

Уже  я  вiку доживаю
I боюсь не долюблю
Я серденько думками краю
Що день за днем життя гублю ...


Рецензии