Булыгыз янэшэ, язларым!!!

Кулга-кул тотынышып бергэ эшлэгэн яшь, итагэтьле, матур, белемле, кочле, мин,а уз туганнарым, уз балаларым кебек якын булган хормэтле коллегаларыма багышлана.

Мин шундый, икенче, аерым,
Ахрысы беркайчан картаймам,
Кун,елем яшь хэрчак,  яшь ж,ырым,
Яшьлекне аламын язлардан.

Язларда каласым бик килэ,
Шун,а да кышларга ашыкмыйм,
Янымда ярым бар, аны да,
Аяусыз кышлардан ышыклыйм.

Яшьлэрем-язларым янымда,
Аларнын, утында янамын.
Козлэрем, кышларым, килмэгез,
Булыгыз янэшэ, язларым!!!!

29.04.2022


Рецензии