До и после...

До и после...
Кто бы мог подумать, что
Вот так жестоко
История про Каина
Воскреснет и сегодня...

***

До i після...
Хто б міг подумати, що
Ось так жорстко
Історія про Каїна
Воскресне і сьогодні...


Рецензии