Orkendeu

Orkendeu - akemnin tuyp osken jerinde,
Turatyn jainap eki tal - eskertkis.
bolmaityn agastar eschkimge kedergi,
sonda da tabyldau auyldan bir kurtkys.

Assyltay Aukenov (Abdikarim)
октябрь 1998 год
 


Рецензии